Olvasók

2015. január 13., kedd

Minden igazi felnőttben ott lakozik egy icipici gyermek :)

Sziasztok!

Van kedvenc társasotok? A legjobb program lehet egy unalmas délutánon, főleg ha a család apraja nagyja azt bámulja az ablakból, hogyan zuhog kint az eső. A legegyszerűbb kalandos játékokon keresztül a legagyafúrtabb társasokon keresztül a végtelenségig sorolhatnánk a listát.
Nekem is vannak kedvenceim, amit ha néha csak az androiddal szemben, de elő tudok venni.


Ha társaság engedi mindenképpen az Aktivity a nyerő. Izgalmas és mindenképpen nevettető. Ha kipróbáljátok biztosan nem fogtok csalódni.




A második helyre egy kicsit agyafúrtabb játék kerül: a Monopoly. Ha ügyesen taktikázol minden pénzt bezsebelhetsz és az összes partnert kiejthetsz a játékból.

A harmadik azt hiszem tényleg igazán komoly. A sakk gyerekkorom óta nagy szenvedélyem. Serkenti a gondolkodást és ha már nyerni is tudsz biztosan élvezetes lesz.


Ha a legtöbb sakktáblát megfordítod benne még egy agyfeszítő játékot találhatsz. A table vagy backgammon nehéznek tűnik mégis talán az egyik legegyszerűbb játék.Több alkalmazás is letölthető internetről és a metrózás, buszozás közben jó játék lehet.


Igaz, hogy nem társasjáték, de a kedvenceim közé tartozik ha unalomról van szó. A Rubik kocka igazán a kedvencem. Egyszerre szórakoztató és fejtörést is sokszor okoz. A technika elsajátítás után mindenki igazi bajnok lehet.





Nektek van kedvencetek, amit egyedül vagy a családdal szívesen játszottok?
Osszuk meg egyamással!
Szép estét nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése