Olvasók

2015. január 16., péntek

Balatoni nyár

Halihó!

A mai témát egy nagyon kedves barátomnak köszönhetem.Mára egy olyan témát hoztam nektek, amely mindig a gyerekkoromat juttatja eszemben. Mivel nagyon retro párti vagyok a balatoni képek (régiek és újak) mindig jó érzéseket keltenek bennem.
Gyerekkoromban sokszor jártunk mi is a Balatonra nyaralni s mindig millió élménnyel tértünk haza. Nézzünk tehát néhány olyan dolgot, ami örök élmény lehet a balatoni nyaralásról.
A nagy pöttyös strandlabda egyik utazótáskából sem maradhat ki csakúgy, mint a sátor, valamint a hamburger/hotdog sem. Szeretném újraélni azokat az éveket, amikor a Balaton a virágkorát élte. Bikinis lányok, trabantok és hatalmas plakátok. A balatoni naplemente pedig mindenki számára örök élmény maradhat. Az estig tartó kártyacsaták, a coca-cola egy estéről sem hiányozhatott. Egy lángossütő vagy fagylaltos minden utcában csak rád várt. Az örök klasszikus -vanilia és csoki- gyors hűsítő lehetett egy nagy strandolás után. Egy egy klasszikust felrakva a bakelit lejátszóra mindig ezeket az időket varázsolja elő.A tollasozás és a hegyi túrák mindig jó délutáni programoknak számítottak. A természeti látványok, erdei szallonasütés és a retro táncházak örök barátságok színterei lehettek és voltak is.
Ezzel a kis videóval köszönök el tőletek, ami rengeteg jó képet tartalmaz a régi, csodás Balatonról: https://www.youtube.com/watch?v=HALlZzLTGrc

Szép péntek estét nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése