Olvasók

2015. január 29., csütörtök

A jojó effektus

Minden nő életében eljön legalább egyszer az a pont, amikor nem érzi magát igazán szépnek, vékonynak ezért fogyókúrába fog. Ismerős a feltevés? És ha még sikerül is fogyni 1-2 kilót beáll a jojó effektus és csak szaladgálnak fel és le a felesleges pluszok. Rengeteg cikket és ételkiegészítőt gyógyszereket találhatunk az interneten, melyek valakinél sikerrel járnak, de másoknál semmit sem hatnak. Ennek ellenére megpróbálkozom ezzel és  mutatok pár tippet, hogy gyógyszerek nélkül is elérheted a kívánt formát. Nézzünk tehát párat:

1.Mindenképp fontos, hogy MAGABIZTOS légy. Dönts el, hogy le akarsz fogyni s ne hagyd magad befolyásolni.

2.Ne akarj GYORSAN fogyni. Fontos a fogyási sebesség és persze csodákat se várjunk. Egy két nap alatt nem lehet kilók millióitól megszabadulni.

3.Sokan mondják, hogy az éheztetés hat. Jelezném az egyik legnagyobb butaság a fogyókúrázó egyéneknek. Az éheztetés csak RONT a helyzeten. Ettől áll be a jojó effektus és ahelyett, hogy fogynál még többet fog mutatni a mérleg.

4.Étkezz EGÉSZSÉGESEN. Mindenkitől ezt hallod tudom, de ne gondolj nagy dolgokra. Valóban kerüld a műkaját valamint a zsíros ételeket. Naponta fogyassz gyümölcsöt/ zöldséget és a plusz vitaminbevitel is jót tesz.Igyál sokat. A csoki helyett legyen mindig kéznél egy kis üveg víz és ha csokira éheznél csak kortyolj bele.


5. A MOZGÁS viszont nem maradhat ki. Napi fél óra is elég. Enélkül viszont nem fog menni.

Végezetül pedig 2 nagyon egyszerű dolgot ajánlok. Az egyik az almaecet a másik pedig a langyos víz. Minden étkezés előtt fogyassz el egy pohár langyos vagy almaecetes vizet. A gyomrod nem lesz üres így kevesebbet fogyasztasz majd.
Remélem tudtam újat mondani. Sok sikert a fogyókúrához és ne feledjétek, hogy mindnyájan csodálatos teremtések vagyunk.

Szép csütörtök délutánt/ estét nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése