Olvasók

2015. január 11., vasárnap

Első találkozás, avagy lesz e következő?!

Sziasztok!

Mindenki életében előfordulnak találkozások.Valamelyik jobban megmarad, van ami kevésbé. Vannak akik izgulósak, valakik könnyen veszik az akadályokat. Mégis mindenkiben benne van a félsz, hogy vajon milyennek is fogja látni őt a másik ember. Mindenki számára fontos az első randi. Mivel a kapcsolat kialakulásánál hatalmas hangsúlyt kap ez a bizonyos első találkozás, fontos odafigyelni néhány dologra, hogy ne az első randi után érjen véget a még alig elkezdődő álom.
Íme néhány szabály, melyekre figyelve máris miénk lehet a kiszemelt hölgy/férfi!
Ahogy a mondás tartja: egy úrinő várat magára. De nem órákat! néhány perc késés megengedett, de ha túl hosszú ideig hagyjuk a kiszemelt félt várakozni, azt az érzést kelthetjük benne, hogy nem vesszük komolyan a randit.
Mindenki izgul az első randi előtt, de ezt ne vidd túlzásba. Rosszul sülhet el, ha túlságosan bepánikolsz és idegeskedni kezdesz.
A legfőbb cél, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Próbálsz ellazulni, de figyelj, hogy ezt se vidd túlzásba.
A falatnyi ruha mindig kihívó lehet és minden pasi szeme megakad majd rajtad. De mivel a cél az, hogy a személyiségedet megismerje, nem hiszem, hogy első randira egy mély dekoltázsú combvillantós miniruha mutatna jól. Szolidan de szexisen. Azt hiszem ezt kell megtalálnod. ( A sminkre is ugyanez vonatkozik!
Ez az a hely, ahol a megjátszásnak semmi helye.  Ha azt akarod, hogy téged ismerjen meg, akkor ne egy másik személyt mutass be neki, főleg ne olyat amilyet ő szeretne látni, vagyis ami az elvárásainak tökéletesen megfelel.
Igaz, hogy azt akarjuk, hogy a választott partner megismerjen minket, de nem szabad, hogy a randi csak rólunk szóljon. Próbáld megtartani  a határokat!
Ez a néhány tipp remélem közelebb visz titeket ahhoz, hogy az első találkozást még több kövesse.
Természetesen ez még nem minden, de remélem jól jön majd.

Legyen gyönyörű estétek! :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése