Olvasók

2014. november 23., vasárnap

Vonatozááásss :)

Kedves kolisok és mindenki!

A vonatozás már évtizedek óta az egyik legegyszerűbb formája az utazásnak. Sokan vannak, akik hetente sőt naponta választják a közlekedés eme formáját.A kolisoknak ez szintén ismerős lehet. Rengeteg kellemetlenségbe ütközhetünk a vonaton. Nincs fűtés, hangzavar, kellemetlen emberek.
Vajon miért olyan élvezetes mégis a kisgyerekek számára a vonatozás? Mi az, ami ennyire feldobja a kedvüket? Ha azt mondjuk, hogy talán csak az új környezet az egésznek az oka és az ismeretlen felfedezésének a  vágya, akkor bizonyosan nagyot tévedünk, hiszem az én drága unokatestvérem a 10. vonatozásnál is ugyanolyan lelkes volt.
Minden héten vonaton utazok és utálom a nehéz bőröndöt, a sok embert, akik tudomást se vesznek arról, hogy létezem s a hideg kocsikról ne is beszéljünk.Mégis van jó oldala a dolognak.
Ha barátokkal utazol rendkívül mókás tud lenni egy egy béna ember vagy csak a saját bénaságotok is.
Nagyszerű hely például az olvasásra és a rejtvényfejtésre is.( persze ha nem ordít mellettetted még 10 ember vagy egy teljes gyerek sereg).
Rengeteg embert ismerhetsz meg csupán csak az által, hogy mellette utazol. Örök barátságok és "barátságok" szövődhetnek ezt tapasztalatból írom.
Legjobb hely a pletykálásra vagy arra, hogy ezer éve nem látott ismerősökkel fuss össze.
Nálatok, hogy áll ez a téma? Szoktatok vonatozni és ha igen akkor melyik oldalt támogatjátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése