Olvasók

2014. november 17., hétfő

Esti program :)

Sziasztok!
Rengeteg üzit kapok facen ( aminek természetesen örülök), hogy tetszik amikről írok és hogy csak így tovább. Lelkesíteném a közönséget, hogy a cikkek alatt is lehet bejegyzést írni és akkor sokkal többen tudnánk megosztani egymással gondolatainkat.

Ha nincs program estére
 
végül mégis mindig születik egy jó ötletBeszéljünk most kicsit az esti programokról. Mindenki imád bulizni, a barátaival lenni. Az esti szórakozásnál lehet nincs is jobb, amikor leteheted a nap terheit és kicsit kikapcsolhatod az agyad és több millió agysejtet pusztíthatsz el,
Vannak akik szívesebben filmeznek, mások a  színházat választják. Egy jó könyv is kedves társ lehet egy esős, viharos estén.
Részemről a barátokkal való iszogatás vagy a színház mellett döntök. Imádom a lazulós estéket, amikor a "kiscicákkal" beülünk egy "kacsára" és máris kacagás az egész este. A színház azokon az estéken esik jól, amikor még van bennem élet. Akkor még figyelni is van erőm.
És itt is jön egy DE, mint minden jó story közepén. De minden átbulizott éjszaka után újabb nap kezdődik, ahol teljesíteni kell. A mi kis csapatunk úgy döntött, hogy a szerda este lesz a bulizós este így csütörtökre nem tettünk órát csak 2-re, hogy legyen időnk összeszedni magunkat, elhessegetni az álmosságot. Ez a felállás hamar megdőlt és mikor kinek jut eszébe, hogy neki most olyan beszélgethetnéke van és menjünk már el valahová. Azóta lényegtelen, hogy szerda vagy csütörtök van támogatni mindig kell egymást.
Nektek mikor van a buli nap? Milyen programot terveztek a hétre?

2 megjegyzés: