Olvasók

2014. november 21., péntek

A szivárványhoz eső kell

Sziasztok!

Minden napban van valami rossz is a szépségek mellett. Mindenkinek vannak rossz napjai .Valaki napokig csügged azon miért is történt minden, ami történt más pillanatok alatt továbblép.Nézzünk tehát néhány példát.
Lányok! Minden lánynak ismerős lehet az a helyzet, amikor este elképzeled mit is fogsz felvenni másnap, majd reggel mikor felkelsz csak pont azt a ruhadarabot nem találod.
Fiúk! Biztos minden sráccal előfordult már ( főleg a kolisokkal ), hogy a sok mosatlan után a hét végére már egyetlen tiszta tányér sem marad. Ugye- ugye, hogy ismerős?! Persze ez két elég kicsinyes példa volt.
Sokakra jellemző, hogy napközben lemerül a telefon, laptop és ha még csak menteni sem mentetted az adott jegyzetet akkor kezdhetsz mindent elölről. A mai modern világban a kedvencem amikor valakivel épp chatelek vagy viber-en beszélek és elmegy a wifi vagy esetleg lemerülök. Elég nehéz választani mi a rosszabb. A lemerült telefon vagy a wifihiány?!
Nektek is volt már ilyen peches napotok? Lemerült telefon, vagy fontos üzenet írás közben wifi mentes terület, esetleg a térerőhiány.....
Van bevált módszeretek az ilyen dolgok kikerülésére? A tippeket a blog alatt megjegyzésként várom :D

Lemerült telefon mentes estét nektek :D

2 megjegyzés:

  1. Ilyet Evi, hogy neked a legrosszabb az, hogy nem tudsz viberen üzenetet írni vagy hogy elmegy a net :D Szerelj be magadba egy routert :3
    Bius :*

    VálaszTörlés