Olvasók

2014. december 10., szerda

Szeret...nem szeret!

Na még egyszer jó reggelt!

A szerelem az a dolog az életünkben, ami egész életünkben végigkísér. Szerelmesek vagyunk óvodában, az iskolában, középsuliban, egyetemen, felnőttként és idősként is. Bár az utolsó még tapasztalatra vár.
Sok kérdés merül fel egy kapcsolat során. Nézzük tehát sorban.( következő kis blokkot a fiúk segítségének ajánlanám)
1. Mikor hívod el randizni?
Azért mert megláttad nem az első pillanatban rohanod le a "partnered", hogy már pedig te randizni akarsz vele. Szemelgeted, írogattok és kb. a 2.hét végéig meg kell tenned az első lépést, mert ha nem a lány nem vesz majd komolyan.
2.Mi történik az első randin?
Mindenképp muszáj valamiféle kapcsolatot teremtened. Fogd meg a kezét, símitsd meg az arcát, de mindenképp jelezd, ha akarsz valamit. A csók csak helyzettől függ, de szerintem jobban jön a 2. randin. Ne húzd soká, türelmetlen lesz hidd el, de próbálj taktikázni..ne mindent az első randin.
3.Első veszekedés!
Azért mert valamiben nem értetek egyet még nem dől össze a világ.Lesz ennél rosszabb is! Túl kell lépni rajta. Lányok! Ha mindenért hisztiztek a pasi előbb utóbb lelép. Figyeljetek,hol a határ!
4.Jobb adni, mint kapni!
Egy kapcsolatban tényleg igaz. Minél többet adsz-és ha jól működik a kapcsolat- annál többet kapsz. A kis meglepetések mindig jól jönnek.
5. Ne hamarkodj el semmit!
Pár hónap után közös tetkót csináltatni vagy eljegyzést rendezni.....Valljuk be elég nagy butaság. Van, akinél bejön van, akinél nem. Szerintem a második kevésbé bejövős.
6. Hallgass a környezetedre!
Ha minden rendben zajlik, valószínűleg hónapokig fogsz rózsaszín ködben élni. A körülötted lévők mindent másképp fognak látni. Mérlegelj! Lehet igazuk van!
Ez egy elég kicsi és egyszerű összeállítás, arról, hogy mit is jó tenni egy kapcsolat kezdetén, vagy épp nem. Ne essetek csapdába...ismerd meg a lányt/fiút, hisz nem mindenki úgy gondolkodik mint én.

Tehát legyetek szerelmesek, jó dolog, ha jól csináljuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése