Olvasók

2014. december 1., hétfő

"Már alig várom,hogy hercegként találkozhassak a hercegnőmmel"

Avagy a hogy szeressünk bele egy olyan pasiba akit ismerni sem kellene, nemhogy beleszeretni. Jó hülyéskedek, túl nyálas téma ez nekem, Mit szólnátok egy kis bálozáshoz, úgy mint a mesékben.
A nagy nap után talán ez minden lány vágya. Hogy egy helyes pasival az oldalán belibbenhessen  a gyönyörű és csak erre az alkalomra vásárolt ruhában a bál szépeként a hatalmas terembe, ahol minden szempár rá szegeződik majd. Szép kép ugye? De mi történik ha az álomszép ruha elszakad, a gyönyörű smink elkenődik a sós könnycseppektől és az egész álom rémálommá válik?
Nem valami biztató. Igazam van? Ezek után mondhat bárki bármit ez már nem a te napod akárhogyis akarod.
 De mindig van egy DE, mint ahogy már tőlem megszoktátok. A ruhát lecseréled, nem lesz az igazi de legalább van, a sminket kijavítod, majd amikor meglátod a pasit, aki csak érted vett új inget és miattad jelent meg talpig elegánsban, na akkor talán újra kezdhetjük a storyt. Valahogy minden szebb lesz mert neki te leszel a legszebb, a legjobb ha még nem is az a méregdrága ruha van rajtad, amit elterveztél. Szerintem minden lány szeretné átélni legalább egyszer ezt a felemelő érzést. És akkor már nem fog számítani, hogy hány szempár szegeződik rád, hiszen az az egy az a legfontosabb csak téged lát.
Persze ennél sokkal összetettebb volt az este és jó dolgok is történtek. A keringő fantasztikusan sikerült és még a felvétel is jó lett, valakinek köszönhetően ;). Rengeteget táncoltunk, ordítottuk a legnagyobb bálozós zenéket és, ami a legjobb, hogy végig mellettem volt aki megígérte, hogy ott lesz.
Legyen ez a blog bocsánatkérés valaki felé, aki megérdemli a bocsánatkérésem és hercegként várta, hogy találkozhasson hercegnőjével. Ha olvasni fogja tudom, hogy megenyhül a szíve. :)
Volt már hasonló élményetek? Véleményeket várok!


Csók nektek! :*

2 megjegyzés:

  1. Hát ha herceg vagyok, akkor vagy én vagy a hercegnőm k*rvára eltévedt, mert eddig elkerültük egymást....remélem hogy csak ,,eddig''

    VálaszTörlés
  2. ez de aranyos volt..egyszer tuti megtalálod csak lehet biztosra akar menni ezért ment még egy kört :D

    VálaszTörlés