Olvasók

2015. március 10., kedd

Nyomorultak vs. reményadók

Sziasztok!

Régen nem irtam már, de próbállak kárpótolni titeket. Íme néhány elgondolkodtató mondat.

Képtalálat a következőre: „nyomor”Mindenkinek vannak rossz napjai. A kérdés csak az, hogy honnan nevezhetünk egy napot rossznak vagy épp rettenetesnek. Minden embernek máshol kezdődik az a pont, amikor betelik az a bizonyos pohár.
Egy milliomos gyereknek már az is problémát jelent, ha épp nincs internet vagy épp elment az áram és nem játszhat a kedvenc játékával. Válogatás az ételek közt és a hiszti felső foka minden kis apróság miatt. Hisz ha jobban belegondolsz egy letört köröm miatt is lehet rossz napod.
 De mi van azokkal az emberekkel, akik a legnagyobb nyomor közepén is mosolyogni tudnak. Akik örülnének egy kis szelet kenyérnek vagy csak egy apró együttérző mosolynak.
Képtalálat a következőre: „segítség”Ezt adhatnánk mi. Minden nap egy icipici mosolyt mely a remény legkisebb sugara lehet. Sok kicsi sokra megy tartja a mondás! Mi lenne ha mi lennénk az a "kicsi". Ha minden reggel mosolyogva mennénk el minden ember mellett, akinek a pillantása a járda szürke vonalait követi s felhoznánk onnan azt a bús arcot egy röpke mosollyal.
Próbáljuk meg keresni a jót és ha igazán akarjuk a letört köröm mögött is találunk valamit, ami az adott napot széppé teheti. Hol is kezdődik a pocsék nap? Ott ahonnan te engeded! Tégy ellene és a holnapi napnak is add meg az esélyt, hogy életed legjobb napja legyen!

Sok sikert!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése