Olvasók

2015. február 6., péntek

Valentin-nap 2.

Sziasztok!

Mára már senkinek sem idegen a Valentin-nap kifejezés és hamarosan újra itt van. A szerelmesek napja tehát rengetegen iszonyodnak tőle, leginkább az egyedülálló emberek. Az ünnep eredetét mégis kevesen ismerik. Szent Bálint a szerelmesek, valamint a lelkibetegek és epilepsziával élők védőszentje. A Valentin- nap elnevezés viszont egy bakinak köszönhető. Az angolszász országokban Bálint napján (feb.14.) tartják a Bálint-nap, azaz Valentin's Day ünnepet. Magyarországon az angol elnevezés közvetlen átvételéből ered a Valentin- nap kifejezés, amit 1990-es évektől ünneplünk.
Vannak akik szívszorongva várják ezt a napot, másokat teljesen hidegen hagy. A szupermárketeket ellepik a szívecskés és nyálasabbnál nyálasabb dolgok, amik persze a rózsaszín ködben élőknek teljesen természetes.
Íme néhány tipp, hogy emlékezetessé tedd ezt a napot.
1. Lányok figyelem! Jó kezdés lehet az estére, ha megcsillogtatjátok a FŐZŐtudományotokat. A szívecske alakú sütemény aranyos és az ünnephez is illik.

2.Kényeztető MASSZÁZS.  Ha elég jóban vagytok már ahhoz, hogy intimebb kapcsolatba is léptek, akkor mindenképp próbáljátok ki. Ellazít és oldja az esetleges feszültséget.

3. ILLÓOLAJ. A masszázshoz is tökéletes, de hangulati elemként is felhasználható. A teamécseseket se felejtsétek. A romantikus estéhez mind a kettő tökéletesen megfelel.

4.Az 3. ponthoz jól jöhet a szexi fehérnemű. Tuti, hogy epedni fog utánad a pasid és mi más kellene a romantikus estéhez. Végül is ma tiétek a főszerep.

5. Csalogató ÜZENTEK. Napközbe írj a párodnak néhány üzit, hogy mennyire várod már. Kérdezz rá mire is vágyik, így kevésbé kell törnöd az agyad, hogy mit is szeretne ő. Így elkerülhetők a bakik és biztosan hamarabb a karjaidban tarthatod!

Mindez természetesen nemcsak Valentin-napra alkalmazható. Egy meglepi  vagy csak egy sima hétvégi romantikus estére is tökéletes. Hajrá lányok vessétek be a sütnivalótokat és lepjétek meg párotokat.

Jó készülődést és hétvégét nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése